Hamburger bez bułki?

Facebook Twitter Plusone

W ostatnim odcinku uczestnicy stanęli przed kolejnym testem stresu. Stworzenie idealnego hamburgera – tym mieli się zajmować nasi kandydaci na mistrza kuchni.

Joe dla uczestników przygotował zadanie, które polegało na przygotowaniu hamburgera, mieli na to tylko 20 minut. Na skomponowanie składników, które znaleźć mogli w spiżarni dostali 2,5 minuty. Znów szaleńcze tempo wybierania najlepszych, najwłaściwszych produktów, które będą mogli połączyć w idealną całość.

Gdy Maciek Koźlakowski, Kinga Paruzel i Janek Paszkowski dotarli na swoje stanowiska padło pytanie czy wszystkim udało się zabrać ze spiżarni potrzebne składniki. I wtedy okazało się, że Janek zapomniał musztardy, a Maciek… bułki.

Jak zrobić amerykańskiego hamburgera bez bułki? To zupełnie niewykonalne. Joe powędrował zatem do spiżarni i stamtąd przyniósł dla zapominalskiego Maćka kilka bułeczek, by ten mógł wziąć udział w konkurencji. Janek dostał musztardę, a ze stanowiska Kingi zniknął cały warkocz czosnku.

Jak widać Joe Bastianich jest naprawdę taki, jakim dał się poznać w programie MasterChef. Nieprzewidywalny, z kamienną twarzą i niesamowitym poczuciem humoru.

VN:F [1.9.22_1171]
Oceń artykuł
Ocena: 3.1/5 ( głosów: 8)
Hamburger bez bułki?, 3.1 out of 5 based on 8 ratings

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*


sześć − = 0

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>