Bigos z pieczarek

Przepis
Facebook Twitter Plusone

Przepis Honoraty na bigos z pieczarek. Wszystkich, którym pieczarkowy pomysł się spodobał zapraszamy do glosowania!


Czas przygotowania:




Składniki

  • 1 kg kiełbasy śląskiej
  • 1 kg pieczarek
  • 4 cebule
  • 1 koncentrat pomidorowy
  • 1 mały ketchup pikantny
  • 5 ogórkow korniszonów
  • sól, pieprz


Wykonanie:

Osobno usmażyć:cebulę,kiełbasę,pieczarki. Potem połączyć razem, dodać koncentrat, ketchup, pieprz i sól, pogotowac 10 minut. Wyłączyc, dodać pokrojone w kostke ogórki,wszystko razem wymieszac, jeść na gorąco.
VN:F [1.9.22_1171]
Oceń artykuł
Ocena: 3.5/5 ( głosów: 6)
Bigos z pieczarek, 3.5 out of 5 based on 6 ratings

1 komentarz

  1. marzena pisze:

    skusiłam się na ten przepis ponieważ bardzo lubię pieczarki wyglądem i smakiem podobne do leczo troszeczkę jestem rozczarowana spodziewałam się czegoś pysznego

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*


× 2 = dziesięć

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>